Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Πρόσκληση για (δωρεάν) εγγραφή στη διαδικτυακή πλατφόρμα Edmodo με σκοπό την πληροφόρηση και ανταλλαγή διδακτικού, επιστημονικού και παιδαγωγικού υλικού


ΒΟΛΟΣ,         24.09.2014               

Αρ.Πρωτ.: 968


Για την αποτελεσματικότερη διάχυση της πληροφόρησης εκ μέρους μου,όσον αφορά εκπαιδευτικά και επιστημονικά θέματα και πρακτικές  που αφορούν στη διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας και στις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης καλείστε, εφόσον το επιθυμείτε, να εισέλθετε στη διαδικτυακή πλατφόρμα που δημιούργησα για σας και να κάνετε δωρεάν εγγραφή ως teachers με τα πραγματικά στοιχεία επικοινωνίας σας (όχι ψευδώνυμα) και το πραγματικό όνομα του σχολείου σας.

Η εγγραφή στο Edmodo, ενώ δεν είναι υποχρεωτική, θα ήταν  καλό να γίνει για τον επιπλέον λόγο ότι κάποια αρχεία είναι ιδιαίτερα μεγάλα  και κάποιες φορές είναι δύσκολο να φτάσουν στα σχολεία και ο όγκος της πληροφόρησης είναι μεγάλος. 

Στην πλατφόρμα συμμετέχουν ήδη με αναρτήσεις, υλικό και χρήσιμες πηγές συνάδελφοι και από τις δύο βαθμίδες και καλείστε να συμμετέχετε και σεις σε αυτή τη διάχυση πληροφόρησης, γνώσης και ιδεών. Επίσης η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ συναδέλφων, συνεργασίας και διάδρασης με αποτέλεσμα τη μεταξύ μας γνωριμία και τη ροή της πληροφόρησης και της γνώσης ακόμη και σε γεωγραφικά απομακρυσμένες περιοχές.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία 



Με εκτίμηση,

Δρ. 
Βασιλική Παπαϊωάννου
Σχολική Σύμβουλος ΠΕ06, ΔΔΕ Μαγνησίας
.........................................


                   ΒΟΛΟΣ,     1.9.2017       
         Αρ.Πρωτ.: 523



Όσοι εκπαιδευτικοί αγγλικής γλώσσας επιθυμείτε να συνδεθείτε με την ομάδα της βαθμίδας σας στο Edmodo παρακαλώ να εγγραφείτε με το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία του σχολείου στο οποίο υπηρετείτε (αλλά το προσωπικό σας e-mail και όχι το e-mail του σχολείου) - δίνονται οι σύνδεσμοι για τις αντίστοιχες ομάδες -:


 Για ΠΕ06 των ΕΠΑ.Λ ν. Μαγνησίας  https://edmo.do/j/fv36h3

Για ΠΕ06 των Γυμνασίων και Λυκείων ν. Μαγνησίας  (β/θμια γενικά) https://edmo.do/j/g34aib

Για ΠΕ06 των Δημοτικών  Σχολείων ν. Μαγνησίας  https://edmo.do/j/2ah89z



Με εκτίμηση,

Η Σχολική Σύμβουλος ΔΕ Μαγνησίας

Βασιλική Παπαϊωάννου, ΠΕ06, Αγγλικής Φιλολογίας (Ed.DMABA
Συγκρότημα Μουρτζούκου, Χείρωνος & Επτά Πλατανίων Τ.Κ. 38333,  Βόλος
24210 47396 εσωτερικό 304 (3ος όροφος)
Κινητό: 6934860473

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Most popular post!