Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Ιστοχώρος δημοσίευσης επιμορφωτικών δράσεων στο πλαίσιο του άξονα «Γραμματισμός στην Πληροφορία» του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής

Σας ενημερώνουμε για το νεοσύστατο ιστοχώρο φιλοξενίας των επιμορφωτικών δράσεων και υλικού στο πλαίσιο του άξονα  «Γραμματισμός στην Πληροφορία» του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής. 

Στόχος του άξονα είναι να καλύψει τις επιμορφωτικές ανάγκες για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, καθώς και την αξιοποίηση και Εφαρμογή των Τ.Π.Ε. και Τ.Ν (Τεχνητής Νοημοσύνης) στη διδακτική πράξη των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, κλάδων και ειδικοτήτων της Α΄ Αθήνας. 

Επίσης, η επιμόρφωση εστιάζει: από τη μιά πλευρά, στο να ανακαλύψουν οι εκπαιδευτικοί τις λειτουργίες, τις παιδαγωγικές αρχές και κυρίως, την αξιοποίηση στη μαθησιακή διαδικασία του διαδραστικού πίνακα, των εργαλείων και εφαρμογών ρομποτικής, των πλατφορμών e-me και e-class και των αποθετηρίων ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού, «ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ», «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ», «ΑΙΣΩΠΟΣ» και των εργαστηρίων δεξιοτήτων στην ιστοσελίδα του Ι.Ε.Π., καθώς και να φωτίσει πλευρές λειτουργίας του συστήματος MYSCHOOL προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες γραμματειακής υποστήριξης των σχολείων, από την άλλη.


Οργανωτική επιτροπή επιμορφωτικών δράσεων στο πλαίσιο του άξονα "Γραμματισμός στην Πληροφορία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Most popular post!