Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ - ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

 Αναδημοσίευση από το blog της κας Ουρανίας Σαρρή θεματοδότριας - αξιολόγήτριας της  ΤΘΔΔ για τα Αγγλικά


Αναζήτηση θεμάτων εδώ

Με την ολοκλήρωση και τυπικά του έργου της Τράπεζας Θεμάτων (2020-2023) έχουν πλέον δοθεί στη δημοσιότητα για χρήση από τους συναδέλφους ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ από Θέμα 2β και Θέμα 3.

  • το ΘΕΜΑ 1 (ΟΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ) είναι ΘΕΜΑ 1 & 2α. (ΟΡΟΣ ΦΕΚ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ) και ΘΕΜΑ 2 (ΟΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ) είναι ΘΕΜΑ 2β & ΘΕΜΑ 3 (ΟΡΟΣ ΦΕΚ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ)
  • Ενδεικτικά θέματα είναι διαθέσιμα σε όλα τα μαθήματα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ στο πλαίσιο του παιδαγωγικού χαρακτήρα της. Στην πλατφόρμα ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποιείται αυτόματα είναι ΘΕΜΑ 2 γιατί αυτά τα θέματα δεν μπαίνουν στην κλήρωση αλλά οι εκπαιδευτικοί Αγγλικής μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις σχετικές δραστηριότητες καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. 
  • Σκοπός των ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ είναι να βοηθήσουν τους συναδέλφους στο έργο τους σε συνέχεια και των δικών τους αιτημάτων για ενδεικτικά θέματα 2β. Λεξικογραμματική και 3. Παραγωγή Γραπτού Λόγου με βάση τη διδακτέα και εξεταστέα ύλη Α’ και Β’ ΓΕΛ.  
  • Οι  λεξικογραμματικές δραστηριότητες καλύπτουν όλα τα γραμματικά φαινόμενα της προβλεπόμενης εξεταστέας ύλης ενώ οι δραστηριότητες Παραγωγής Γραπτού Λόγου είναι σύμφωνες με τις αντίστοιχες θεματικές ενότητες.
  • δεν δημοσιεύθηκαν νέα θέματα εν μέσω σχολικής χρονιάς για να μην υπάρχει καμία αναστάτωση αλλά θα είναι όλα διαθέσιμα  για τη νέα χρονιά (από 12 Σεπτεμβρίου) για Α' και Β' ΓΕΛ
  •  η προσθήκη θεμάτων στην Τράπεζα είναι συνεχής διαδικασία και οι εκπαιδευτικοί χρειάζεται να ελέγχουν για νέες αναρτήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα όλη τη χρονιά σε όλα τα μαθήματα και να κατεβάζουν την τελευταία έκδοση κάθε αρχείου.
Πληροφορίες για τη ΤΘΔΔ θα βρείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Most popular post!